چگونه بهترین طراحی کمد دیواری را داشته باشیم؟

در این محتوا با این سرفصلها آشنا می شویم:

به کابینت های دیواری که به منظور نگهداری لباس , لوازم و… استفاده می شود کمد دیواری گفته می شود . این کمد ها یا کابینت ها به دو صورت ثابت بر روی دیوار یا بصورت متحرک همانند یک کمد مستقل ساخته می شوند. این کمدها انواع و سبک های مختلفی دارند.کمد های دیواری بسیار کاربردی هستند. پس اگر علاقه مند به فضایی مرتب و سازمان دهی شده هستید؛ می توانید برای منزل خود یک کمد دیواری طراحی و اجرا کنید.

اگر به فکر ساختن کمد هستید و مطمئن نیستید که چه نوع کمدی را انتخاب کنید، در این مطلب توضیحاتی در مورد کمد دیواری ارائه می دهیم که می توانید در طراحی کمد دیواری خود در نظر بگیرید. اگر در این زمینه تجربه و تخصصی ندارید حتما از یک طراح حرفه ای کمک بگیرید.

کمد لباس یکی از انواع کمد های دیواری است که نقش مهمی در سازماندهی لباس های شما و همچنین محافظت از آنها در برابر هر گونه آسیب ایفا می کند. کمد لباس یکی از مبلمان اصلی در اتاق خواب است. هر کس ایده خود را برای داشتن کمد لباس عالی دارد و خوشبختانه در پلنرس، گزینه های زیادی برای برآورده کردن تمام نیازهای شما با طراحی های مناسب و اصولی وجود دارد. با تجربه تجاری گسترده خود، از کیفیت محصولی که عرضه می کنیم و کاری که انجام می دهیم مطمئن هستیم. می توانید نمونه کارهای طراحی کمد و ویترین را از سایت ما مشاهده کنید.

ویژگی های یک کمد دیواری مناسب

چهارچوب کمد دیواری:

  • چهارچوب فلزی: فلز از جمله متریال هایی است که از دیرباز تا کنون در ساخت کمدهای دیواری از آن استفاده می شود. فلز از استحکام نسبتاً قابل قبولی برخوردار است و به همین جهت می تواند چهارچوب محکمی را برای کمد دیواری منزل تان فراهم کند.
  • چهارچوب چوبی: چوب از اصلی ترین موادی است که از استحکام بسیار بالایی برخوردار است. اما در مقابل، گران قیمت هم هست. بنابراین، در صورت استفاده از چوب در چهارچوب کمد هزینه بسیار بالایی را باید پرداخت کنید
  • چهارچوب ام دی اف: دچار تاب خوردگی و ترک خوردگی نمی شود. در هر رنگ و طرحی ساخته می شود. استحکام بالایی دارد و عمر آن زیاد است.

دستگیره‌ها

دستگیره کمدهای دیواری به چند نوع مختلف تقسیم می شوند:

  • دستگیره کمد ریلی
  • دستگیره‌های خطی
  • دستگیره‌های دکمه ای
  • دستگیره‌های منحنی
  • دستگیره‌های مخفی (هیدن)
  • دستگیره‌های لاکچری

کیفیت (جنس) کمد لباس

یکی از فاکتورهای مهم که باید به آن توجه و دقت لازم را داشته باشید، جنس کمد است. امروزه اغلب کمدهای دیواری از جنس های مختلف همچون چوبی و ام دی اف، پی وی سی و هایگلاس ساخته می شوند. بهتر است کمدهایی با کیفیت و از جنس مرغوب را انتخاب کنید تا شما را از تعمیر کردن و تعویض مجدد کمد بی نیاز سازد.

نورپردازی کمد دیواری:

معمولا نورپردازی فضای کلی اتاق به گونه ای نیست که داخل کمد دیواری را روشن کند و شاید در برخی موارد با مشکل کم نور بودن داخل کمد مواجه شوید.
برای حل این مشکل می توانید داخل کمد دیواری از چراغ های LED استفاده کنید. این کار به جذابیت بیشتر کمد شما نیز کمک می کند.
به این نکته توجه داشته باشید که اگر کمد شما دارای آینه است یا میز آرایشی که روی آن آینه قرار می گیرد حتما نورپردازی به کار ببرید.

نورپردازی

کمد اتاق کودک و نوجوان

برای کمد اتاق کودک و نوجوان باید کمد دیواری به نیاز های صاحب اتاق توجه شود. مثلا طراحی اتاق نوجوان دختر و نوجوان پسر متفاوت است. مثلا برای کمد اتاق نوجوان دختر فضای آویز لباس بیشتر و برای نوجوان پسر تعداد کشوی بیشتر در نظر گرفته می شود. همچنین رنگ نیز در طراحی کمد تفاوت ایجاد میکند. مورد دیگر این که اگر اتاق کوچک است سعی می شود از اتاق حداکثر استفاده به عمل آید.

اگر مایل هستید مقاله چیدمان اتاق کودک سایت ما را مطالعه کنید تا اطلاعات جامعی در این زمینه کسب کنید.

رنگ سرخابی به عنوان ترند رنگی سال 2023 ، رنگی بسیار مناسب برای طراحی کمد و اتاق کودکان به خصوص دختر بچه ها می باشد. در محتوای ترند رنگ 2023 ایده هایی برای استفاده از رنگ سرخابی برای اتاق خواب مطرح شده است. برای داشتن یک چیدمان به روز برای اتاق خواب کودکان و بزرگترها مطالعه آن خالی از لطف نیست.

ویترین های دیواری:

ویترین های دیواری، یکی از انواع کمد های دیواری هستند که معمولا جنبه ی دکوری و تزئینی دارند. طراحی و ساخت یک ویترین دیواری در فضای اتاق نشیمن شما، البته به شرط این که نشیمن متراژ بالایی داشته باشد می تواند جلوه ی زیبایی به فضا بدهد. می توانید اکسسوری های تزئینی مانند مجسمه ها، عتیقه جات و یادگاری های خاصتان را در آن به نمایش بگذارید. همچنین می توانید در این ویترین کشوهایی بسازید و برای جای گذاری اشیا مختلف استفاده کنید.
اگرفضای کوچکی دارید و قصد دارید ویترین دیواری بسازید باید از طرح های ساده ویترین استفاده کنید و قفسه یا کشو های کمتری در آن بسازید. اگر متریال شما رنگی روشن مانند رنگ سفید داشته باشد بهترین گزینه برای بزرگ نشان دادن فضای شماست.
ویترین های دیواری شامل ویترین های در دار و ویترین های بدون در هستند. که شما با توجه به سلیقه و نیازتان ان را انتخاب می کنید. اگر دوست دارید ویترین شما در داشته باشد، می توانید از انواع درهای شیشه ای یا آینه ای استفاده کنید.

دکور تلویزیون روی دیوار

امروزه به دلیل فضای کم موجود در خانه ها، از میز های تلویزیون استفاده کمتری می شود و تلویزیون ها، روی تی وی وال با یک طراحی جذاب نصب می شوند. تی وی وال یا دکور تلویزیون در واقع همان دیوار پشت تلویزیون است. از نظر جذابیت بصری، نصب تلویزیون جزء اصلی دکور خانه مدرن است. روشهای مختلفی برای تزیین تی وی روم وجود دارد که شایع ترین و کاربردی ترین آن یونیت های دیواری است. راه های زیادی برای استفاده از یونیت برای تی وی وال شما وجود دارد. شما می توانید یونیت های مدرن و بدون دسته را انتخاب کنید. بسته به اندازه دیوار تلویزیون خود می توانید یونیتهای کف تا سقف، کمد مانند یا کروی را انتخاب کنید. اگر می خواهید یک سقف بلند ایجاد کنید، چیدمان یونیت عمودی ایده آل خواهد بود. برای دیوارهای افقی جادار، به سراغ یونیت های مربعی شکل با مخلوطی از قفسه های بسته و باز بروید.

با مطالعه مطلب طراحی تی وی وال می توانید اطلاعات کاملی در این زمینه دریافت کنید.

دکور تلویزیون

کلوزت روم

کلوزت روم یا کلوزت لباس یا اتاق رختکن معمولاً کمد یا اتاق بزرگی است که عمدتاً برای نگهداری لباس، کفش و غیره در نظر گرفته شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانطور که از نام آن پیداست، این کمدها به اندازه کافی بزرگ هستند که به شما اجازه می دهند وارد آنها شوید و وسایل مورد نیازتان را بردارید. کلوزت روم اغلب یک اتاق کوچک با کمد، قفسه و کشوهای دیواری است، که می توانند بدون در یا دارای در (به عنوان مثال درهای کشویی) باشند. کمد دیواری اغلب درهای جلوی قفسه‌ها را ندارند، که می‌تواند نمای کلی بهتری از لباس‌ها ارائه دهد، اما همچنین منجر به گرد و غبار بیشتر می‌شود. کلوزت روم اغلب به یک یا چند آینه نیز مجهز می شود. اتاق نیز باید نور خوبی داشته باشد و یک میز آرایش و صندلی می تواند کاربرد زیادی داشته باشد.
یکی از مزیت های کمد دیواری این است که امکان جمع آوری بیشتر لباس ها را در یک اتاق فراهم می کند که می تواند فضای اتاق های دیگر خانه را کاهش دهد. به طور کلی تصور می شود که کمد دیواری یک ویژگی لوکس است که در خانه های لاکچری دیده می شود.

نمونه ای از طراحی کلوزت در اتاق خواب را از اینجا ببینید.

سبک های طراحی کمد دیواری:

کمد کلاسیک:

کمد دیواری کلاسیک هم چنان محبوبیت خود را در بین مردم حفظ کرده است.کمد دیواری کلاسیک مانند سبک کلاسیک دارای طرح ها و نقوش مخصوص به خود است که این تزئینات کمد دیواری شما را از سادگی بیرون می آورد. کمد دیواری کلاسیک چوبی به دلیل گران بودن چوب، قیمت بالایی دارند و این روزها بسیار کم استفاده می شوند . جای آن ها را کمد دیواری کلاسیک ام دی اف و ممبران گرفته است.

میتوانید کمدهای کلاسیک طراحی شده در مجموعه ما را از صفحه نمونه کارهای کمد و دکور کلاسیک مشاهده کنید.

کمد مدرن

کمد دیواری‌ مدرن ظاهر ساده‌تری نسبت به نمونه های قدیمی و کلاسیک دارد. در ساخت کمد دیواری مدرن از طرح و برش خاصی استفاده نمی شود. هرچه مقدار تنوع رنگ‌ها در ساخت کمد کمتر و طراحی هندسی آن ساده‌تر باشد، سبک آن به مدرن نزدیک تر خواهد شد. پس اگر سادگی را ترجیح می دهید سبک مدرن را انتخاب کنید.

نمونه کارهای طراحی کمد و دکور مدرن را از اینجا ببینید.

انواع مختلف طراحی کمد دیواری:

پرکاربردترین مبلمان در اتاق خواب شما، بعد از تخت، کمد لباس شما است. با توجه به استفاده مکرر از آن و باری که تحمل می کند، همیشه باید اطمینان حاصل کنید که طراحی کمد لباس شما متناسب با نیازهای شما است. اگر در مورد انواع طرح های کمد لباس بی اطلاع هستید،در این مقاله همراه ما باشید.

1- کمد دیواری ریلی

کمدهای ریلی برداشتی مدرن از سبک های سنتی کمدهای در لولای هستند. کمد ریلی یک انتخاب عالی با ظاهری مدرن است. با توجه به فضا و عرض موجود می توان کمد در ریلی را با دو تا چهار در طراحی کرد. اگر می خواهید از فضای اتاق خواب خود نهایت استفاده را ببرید، این بهترین انتخاب است. برخلاف دیگر کمدها، فضای کمتری را اشغال می کند و فضای آزاد بیشتری را در اتاق می دهد. آنها را می توان با مواد مختلف و در انواع مختلف سیستم های کشویی ترکیب کرد و امکانات بی پایانی را ایجاد کرد.

2- کمدهای لولایی

کمدهای لولایی محبوب ترین سبک کمد لباس هستند. کمد لباس استاندارد ، دارای طراحی ساده است و با در لولایی باز می شود. کمدهای لولایی در طرح های دسته دار و هم بدون دسته موجود هستند. با این حال، کمدهای لولایی تنها در صورتی توصیه می‌شوند که فضای کافی در اتاق خواب خود داشته باشید، زیرا درها به فضای کافی برای باز شدن از جلو نیاز دارند تا بتوانید به وسایل خود دسترسی داشته باشید. با انبوهی از رنگ‌ها در سایه‌ها و بافت‌های مختلف، می‌توانید به راحتی یک انتخاب ایده‌آل برای هماهنگی با دکوراسیون داخلی اتاق خواب خود پیدا کنید.

انواع متریال کمد دیواری:

کمد MDF

MDF یا تخته فیبر با چگالی متوسط یک چوب مهندسی شده است که از ذرات چوبی که با چسب به هم چسبانده شده اند ساخته شده است. این محصول جایگزین استفاده از چوب در مبلمان و محصولات مدولار شده است. برخی به ما می گویند که ماده ای کم عیار است که به راحتی تحت فشار می شکند یا وقتی در معرض آب قرار می گیرد متورم می شود. و بارها دوام و ماندگاری آن زیر سوال رفته است.
ام دی اف از چوب بازیافتی ساخته شده است، بنابراین اساساً ذرات کوچک چوبی با رزین به هم چسبانده شده و در دمای بالا فشرده می شوند. با این حال، کیفیت ان بهتر از چوب است.

کمد آینه ای

اگر می خواهید ابعاد اضافی به اتاق خواب خود اضافه کنید، نباید کمدهای آینه ای را از دست بدهید. درهای آینه ای یک نکته عالی هستند که جذابیت بصری را بهبود می بخشند و می توانند یک اتاق معمولی را به یک اتاق خواب رویایی ارتقا دهند. با انعکاس نور طبیعی، ایجاد توهم فضا، به روشن‌تر شدن اتاق کمک می‌کند و آن‌ها را برای اتاق‌های کوچک با فاصله بسیار عالی می‌کند. آنها با قفسه بندی قابل تنظیم، سبک های معاصر، و کارهای تکمیلی متفاوت در میان بسیاری دیگر عرضه می شوند.

کمد PVC

متریال پی‌وی‌سی ، به نوعی لایه‌ی پلاستیکی فشرده گفته می‌شود که در ساخت کابینت، کابینت حمامی، کمد دیواری و غیره کاربرد دارد. از آنجا که پی‌وی‌سی، لایه‌ای پلاستیکی است، کابینت و کمد پی‌وی‌سی ، ضد آب و رطوبت است.
ورق‌های پی‌وی‌سی ، عمقی بین ۱٫۵ تا ۲ سانتی‌متر دارند و معمولا رنگی، به رنگ سفید دارند. همانطور که گفته شد، این متریال ضد رطوبت بوده و بدون کپک زدگی و نم‌ زدگی، می‌تواند وسایل و لوازم شما را در خود جای دهد و به مدت طولانی‌تری بدون پوسیدگی دوام آورد.

کمد هایگلاس

هایگلاس یک نوع ورق با مغزی ورق ام دی اف و با روکشی پلاستیکی از جنس پلکسی گلاس می باشد. معمولا ورق های هایگلاس تنها از یک طرف با پلکسی گلاس پوشیده شده و سمت دیگر ورق با لایه های ارزان تر. این لایه حالتی براق، شفاف، و زیبا به ورق «هایگلاس» میدهد. پس دلیل براق بودن کابینت های هایگلاس، به پوشش پلکسی گلاس روی ورق های گلاس مربوط است. این ورق ها به دلیل براق بودن، کاربرد زیادی در ساخت تجهیزات دکوراسیون داخلی از جمله کمد دیواری پیدا کرده است. ورق «هایگلاس» دارای تنوع رنگ و طرح بسیار زیاد است. مدل های بسیار زیبایی با این نوع ورق در کابینت سازی و دکوراسیون اجرا می‌شود و قیمت نسبتاً مناسبی دارد.

انواع ایده های طراحی کمد لباس:

در اینجا ما انواع مختلف طرح های کمد لباس را فهرست می کنیم تا به شما در تصمیم گیری بهترین کمک کند.

ابعاد کمد دیواری

هرساختمان با توجه به فضایی که در اختیاردارد فضایی را برای کمد دیواری اختصاص می هد. پس بر این اساس می توان گفت کمد های دیواری دارای ابعاد مختلفی هستند و بیشتر به صورت سفارشی ساخته می شوند.

ارتفاع کمد دیواری

در بهترین حالت ابعاد ارتفاع کمد دیواری باید برابر ارتفاع سقف باشد. از نظر فنی بهتر است در ها و طبقات به گونه ای طراحی گردند که بالای کمد در دسترس باشد یعنی ارتفاع درهای پایین تا حدی باشد که به راحتی دست به درهای بالا برسد. این که بخواهیم درها را تمام قد بگیریم باعث می شود که با گذر زمان درهای به این بلندی دچار پیچیدگی و مشکلات باز و بسته شدن شوند.

عرض کمد دیواری

عرض یک کمد دیواری به عرض فضای اتاق بستگی دارد، ولی استاندارد 60 سانت برای هر درب می تواند به ما در تقسیم بندی مناسبی می دهد. برای یک درب کمد دیواری 60 سانت ایده آل می باشد و اندازه های کمتر یا بیشتر از 60 استاندارد نیست.

عمق کمد دیواری

باتوجه این که دسترسی به کمد های عمیق مشکل است، عمق استاندارد 60 تا 70 سانت برای عمق کمد دیواری مطلوب می باشد.
همچنین اندازه کمد با توجه به کاربرد آن نیز متفاوت است برای مثال کاربرد کمد زنانه و مردانه و کمد دکور یا کتاب متفاوت است.

نرم افزار طراحی کمد لباس

شاید همیشه این نگرانی در ذهن شما وجود داشته که چگونه متناسب با فضای خود کمد دیواری بسازید. در اینجا طراحی سه بعدی می تواند در انجام این فرایند بسیار به شما کمک کند. اگر با یک طراح حرفه ای مشورت کنید و طراحی کمد دیواری را به او بسپارید، طراح با توجه به سلیقه و نیاز شما و ابعاد فضا مناسب ترین کمد را در نرم افزار سه بعدی 3D Max برای شما طراحی می کند و شما طبق طرح و متریال دلخواهتان می توانید یک کمد دیواری فوق العاده کاربردی بسازید.

طراحان مجموعه پلنرس اینجا هستند تا در این زمینه به شما کمک کنند. طراحی کمد در مجموعه ما در دو سبک مدرن و کلاسیک انجام می شود. برای سفارش طراحی کمد و دکوری از لینک های زیر اقدام کنید:

طراحی کمد و دکوری مدرن

طراحی کمد و دکوری کلاسیک

قیمت گذاری طراحی و ساخت کمد دیواری

عوامل مؤثر بر افزایش قیمت کمد دیواری

  • نصب و اجرای کمد دیواری
  • نوع دستگیره
  • نوع درب کمد
  • نوع متریال به کار رفته در کمد
  • جنس چهارچوب کمد
  • هزینه طراحی اختصاصی کمد دیواری
  • استفاده از تزئینات و آینه
  • نورپردازی کمد

پرداخت حق مشاوره و طراحی معمولاً به‌صورت توافقی است و هزینه طراحی ها با توجه به متراژ کمد دیواری و سبک آن ها که کلاسیک باشد یا مدرن، متفاوت است اما برای طراحی‌های تخصصی با استفاده از نرم افزار سه بعدی 3d max ، از 240 هزار تومان به بالا دریافت می‌شود.

برای اطلاع از هزینه های طراحی کمد دیواری مجموعه ما صفحه تعرفه های طراحی سایت را ببینید.

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید:

اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مریم عباسیان
1 سال قبل

مطالب کامل و مفید بود.

در صورتی که این نوشته را پسندیدید با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email
Print

ثبت سفارش طراحی

جهت دریافت اطلاعات بیشتر از مجموعه پلنرس و ثبت سفارش طراحی دو بعدی ، سه بعدی و محاسبات سازه روی لینک زیر کلیک کنید:

ثبت سفارش طراحی​

جهت دریافت اطلاعات بیشتر از مجموعه پلنرس و ثبت سفارش طراحی دو بعدی ، سه بعدی و محاسبات سازه روی لینک زیر کلیک کنید:

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x