هر خانه ای یک اتاق خواب دارد که در مقایسه با بقیه اتاق خواب ها بزرگ ترین است. این اتاق اغلب به عنوان مستر روم یا اتاق خواب اصلی خانه شناخته می شود که معمولاً اتاقی برای والدین است. اتاق مستر دارای امکانات زیادی است و میتوان آن را محلی برای خواب و گذران وقت عنوان کرد. زیبایی و امکاناتی که این اتاق خواب دارد سبب میگردد که به یکی مهمترین قسمتهای هر خانه تبدیل شود و در نتیجه طراحی و دکوراسیون داخلی آن نیز پر اهمیتتر باشد.
اتاق مستر به دلیل حریم خصوصی صاحب خانه بهترین موقعیت مکانی را دارد (معمولا در طبقه دوم در گوشه خانه یا طبقه اول در گوشه خانه ساخته می شود.) اتاق خواب های اصلی اغلب فضاهایی به اندازه کافی بزرگ هستند که فراتر از یک تخت، کمد، و کمد معمولی را در خود جای می دهند.
اتاق مستر دارای چه ویژگی هایی است؟
اگرچه مستر رومها در برخی ویژگیها میتوانند متفاوت از یکدیگر باشند، اما در داشتن ویژگیهایی که در ادامه مطرح خواهیم کرد، با یکدیگر مشترک هستند. با آشنایی نسبت به ویژگیهای زیر میتوانید اتاق خواب مستر را از سایر اتاق خوابها تشخیص دهید. این ویژگیها به شرح زیر میباشند:
متراژ بالا:
مهم ترین ویژگی مستر روم متراژ بالای ان است. میتوانیم اینگونه در نظر بگیریم که خانه های با متراژ بالای 200 متر، دارای اتاق مستر واقعی هستند.
تراس یا بالکن:
مستر روم باید دارای تراس یا بالکن باشد که این تراس میتواند به اتاق های دیگر راه داشته باشد و می تواند اختصاصی نیز باشد. پنجره ی اتاق خواب مستر، سراسری است. در نتیجه منظره ای دلنشین از بیرون خانه به نمایش می گذارد اما اگر اتاق مستر به آپارتمان روبرو دید دارد و منظره جالبی ندارد شاید نتوان آن را مستر روم در نظر گرفت.
حمام و سرویس بهداشتی مجزا:
اتاق مستر اغلب دارای حمام و سرویس بهداشتی است که معمولاً شامل یک وان، دوش، سینک روشویی و همچنین یک آینه بزرگ است؛ و از نورپردازی قابل توجه و سیستم تهویه ی مناسبی نیز برخوردار است؛ با این حال، داشتن حمام اصلی برای هر مستر روم ضروری نیست. توجه داشته باشید حمام مستر روم باید در ابتدای ساخت در خانه تعبیه شود. این حمام ها جز امکاناتی هستند که قیمت خانه را بالاتر می برند. بنابراین بهتر است برای این حمام هم طراحی جالب در نظر بگیرید. مطلب طراحی سرویس بهداشتی می تواند در این زمینه به شما کمک کند.
کمد دیواری یا کلوزت روم:
با توجه به نیاز صاحب خانه در مستر روم ها کمد های دیواری و کلوزت روم ساخته می شوند که این مشخصه مستر روم را از هر لحاظ ایده ال جلوه می دهد. ما مطلب مفیدی در زمینه بهترین طراحی کمد دیواری داریم که با مطالعه آن می توانید اطلاعات جامعی در این زمینه کسب کنید.
نشیمن پشت پنجره:
می توان در مستر روم نشیمن پشت پنجره در نظر گرفت که این نشیمن مکانی برای گذران اوقات با کارهایی مثل کتاب خواندن یا فیلم دیدن و… است.
رست روم:
می توانید در مستر روم فضای رست روم ایجاد کنید؛ رست روم مکانی است در بخش منتهی به سرویس بهداشتی که در آن کمد و کشو و فضایی برای تعویض لباس وجود دارد.
دکوراسیون مستر روم چگونه باید باشد؟
دکوراسیون هرخانه و به خصوص مستر روم ، با توجه به سلیقه ی صاحب خانه انجام می شود. می توان از سبک های ساده و مدرن استفاده کرد و نیز می توان از سبک های کلاسیک و پر زرق و برق بهره گرفت.
اما به دلیل این که این اتاق مکان مهمی برای استراحت و فعالیت های دیگر شماست بهتر از از سبک هایی مانند مینیمال و رنگ و طرح های ملایم بهره بگیرید.
همچنین اگر علاقه دارید می توانید چیدمانی به سبک بوهو، روستیک و سبک هایی از این قبیل داشته باشید.
متراژ مستر روم:
اگر بخواهید در مستر روم همه ی فضاهای حمام، کلوزت روم، تراس و رست روم ساخته شود باید متراژی حدود 70 متر داشته باشید. اما بدون این فضاها متراژ 20یا30متر کفایت می کند.
طراحی مستر روم فرایندی است که غالباً همان حساسیت و توجه اتاق نشیمن را میطلبد. دلایل زیادی برای این امر وجود دارد، اول اینکه اتاق خواب شما برای استراحت و آرامش است و پناهگاه امن شخصی محسوب میشود. راحتی و عملکرد و زیبایی، کلمات کلیدی در نحوه طراحی اتاق خواب مستر هستند و باید به آن ها بسیار توجه کرد.
اما چگونه باید دکوراسیونی جذاب برای اتاق خواب مستر داشته باشیم؟ در این زمینه طراحان حرفه ای پلنرس به شما کمک میکنند تا بهترین طراحی را در اختیار داشته باشید و فضایی مطابق سلیقه تان در منزل ایجاد کنید.
یک پاسخ
جامع و کامل